Xbox Series X games

Halo Infinite

De Xbox Series X komt er langzamerhand aan. Maar we hebben hier niets aan zonder games. Welke games worden ongeveer tegelijkertijd uitgebracht met de nieuwe Xbox? Wij zullen de belangrijkste games hieronder voor je benoemen.

1. Halo Infinite

Het gebeurt vaak dat een versie van Halo wordt uitgebracht met de release van een nieuwe Xbox console. Echter heeft de maker helaas aangekondigd dat ze het niet op tijd gaan redden. Er moeten nog wat belangrijke dingen afgemaakt worden om de game in volle kwaliteit te kunnen launchen. Toch is dit geen reden voor ons om het niet te noemen. Begin van 2021 zal deze game uitgebracht worden. Dit is de 6e hoofdtitel binnen de Halo reeks Daarnaast zal de game Raytracing bevatten en Microsoft heeft de Xbox Serie X gamers beloofd dat het 4K in 60 FPS aan zal kunnen. Ook de laadtijden zullen enorm laag zijn.

Releasedatum: Begin 2021
Ontwikkelaar: 343 Industries
Genre: Actie/shooter

Xbox Series X games

2.Assassin’s Creed: Valhalla

In deze game zal je een viking spelen. Hier moet je het volk verdedigen tegen de Engelsen in een donkere tijd. Dit spel zal een aantal RPG elementen bevatten. Zo kan je het dorp beveiligen, de vijand beroven en aanvallen en je politieke kracht versterken binnen de gemeenschap. Ook kan je gebouwen sterker maken. Daarnaast kan je informatie krijgen door veel met mensen te praten en je charmes in te zetten. Dit spel zal november 2020 uitgebracht worden voor zowel de Xbox One als voor de Xbox Series X. Microsoft heeft beloofd dat je automatisch de nieuwste versie van ieder spel zal krijgen als je overgaat naar de nieuwste Xbox console.

Releasedatum: November 2020
Ontwikkelaar:Ubisoft
Genre:Actie/avontuur RPG

Xbox Series X games

3. Watch Dogs Legion

Watch Dogs is inmiddels een fenomeen geworden in de gamewereld. En ook van dit spel komt er een nieuwe editie uit. In dit deel kan je zelf een team samenstellen van hackers met ieder zijn specialiteiten. Een hacker zal goed zijn in het hacken van drones, waar de ander dit goed kan met bruggen en gebouwen. Ieder persoon zal dus zijn eigen sterke en zwakke krachten hebben. Het spel zal zich in een post-Brexit Londen bevinden.

 

Releasedatum:Eind 2020
Ontwikkelaar:Ubisoft
Genre:Actie/avontuur

Xbox Series X games

4. Rainbow Six: Quarantaine

De nieuwe Rainbow Six is geen spin off van de succesvolle Siege. Deze game zal zich jaren na Siege afspelen. Je zal hier vechten tegen een erg onbekende vijand. Je vecht tegen een alien parasiet wat mensen infecteert op brute wijze. Samen met je maten kan je met zijn drieën strijden tegen de vijand. Ubisoft belooft chaotische en enge missies welke onvoorspelbaar zijn. Dit kunnen we wel geloven na de Siege editie.

Releasedatum:Eind 2020
Ontwikkelaar:Ubisoft
Genre:First person shooter

Xbox Series X games

5. Dirt 5

Dirt is een off-road racespel waar je lekker kan scheuren door zand en modder. In Dirt 5 zal ook een leuke carriere modus zitten waarbij je kan groeien tot de beste coureur. Hier is nieuw aan dat dit niet perse lineair hoeft te lopen. Je kan type races blijven doen die je leuk vindt. Ook zal het mogelijk zijn om splitscreen te spelen met 4 mensen.

Releasedatum: Eind 2020
Ontwikkelaar: Codemasters
Genre:Racing

Xbox Series X games

6. Yakuza: Like a dragon

Deze titel is begin 2020 al uitgekomen in Japan. Nu komt het ook officieel in andere landen uit met de Xbox Series X release. Deze titel zal zich meer focussen op actie, vechten met RPG elementen. Het vechten is nu anders gemaakt en je moet meer doen om je tegenstander uit te schakelen dan alleen maar knopjes indrukken. Dit spel zal ook in een uitermate goede kwaliteit gespeeld kunnen worden door de kracht van de nieuwe Xbox.

Releasedatum: November 2020
Ontwikkelaar: Sega
Genre: Avontuur

Er komen nog veel meer spellen uit voor de Xbox Series X, wel meer dan duizend welke te spelen zullen zijn. Hier zitten ook games van de Xbox One bij. De genoemde games zijn toch echt de populairste welke momenteel bekend zijn. Je hebt dus genoeg keuze om te beginnen met een spectaculaire game tijdens de release!