Producten van 12+ webwinkels
Home » Over ons

Over ons

Over Koopie.be

Koopie.be is begin 2020 opgericht met doel een onafhankelijke vergelijkingssite te maken voor de Belgische consument. Er was geen juiste vergelijksite aanwezig in België terwijl dit de consument kan helpen de juiste koopbeslissing te maken. Koopie start met elektronica, maar uiteindelijk is het de bedoeling een onafhankelijke vergelijker te hebben voor iedere branche.

Doel

Het doel van Koopie is om zoveel mogelijk producten te vergelijken voor de Belgische consument. Dit doen wij door meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken zodat de consument altijd de goedkoopste deal kan vinden. Daarnaast bouwen wij ook een review systeem zodat consumenten alle ervaringen kunnen delen. Dit zal toekomstige consumenten ook helpen een keuze te kunnen maken. Ook worden er onafhankelijke blogs en product reviews geschreven zodat de consument extra service ontvangt van ons.

Jouw shop op Koopie.be?

Koopie staat open voor samenwerkingen. Hebben jullie een nette webshop met producten welke wij vergelijken? Contact ons dan via www.koopie.be/contact/

- © 2024
Koopie