Producten van 12+ webwinkels
Home » Beste sporthorloges van 2022? Dit is onze top 5 horloges

Beste sporthorloges van 2022? Dit is onze top 5 horloges

Sporthorloge kopen

Een sporthorloge helpt je beter te sporten door je uitgebreid informatie over je workout te geven. Stel je eigen doelen in op je horloge en geniet tijdens het sporten van het comfort van het kunststof bandje die Ieder sporthorloge heeft. Wil je graag real-time hardloopinformatie zoals; snelheid, tempo, afstand en verbrande calorieën? Schaf dan een sporthorloge met ingebouwde gps-functionaliteit aan. Door de real-time informatie van het sporthorloge met gps kan je terwijl je nog bezig bent je training aanpassen. Verder zijn per sport andere functies belangrijk. We maken daarom onderscheid in horloges voor hardlopen, zwemmen, fietsen en meer.

En of je het nu doet om er stylish uit te zien, of een echte sporthorloge zoekt voor je workouts. We hebben de top 5 beste horloges voor je uitgezocht. De lijst is gebaseerd op functies, prijs, beoordelingen, accuduur, schermkwaliteit, grootte en nog velen meer factoren. Want een smartwatch is een technisch hoogstandje als het gaat om polsmode. Dan verwacht je meer dan de volle 100% van je horloge natuurlijk!

De beste sporthorloges? Dit zijn de top 10 aanbiedingen!

Dit zijn de top 5 sporthorloges van Koopie, met informatie over ieder horloge

Wil je niet alleen de beste sporthorloge aanbiedingen vinden, maar ook informatie over ieder product? Op Koopie.be hebben we de informatie eenvoudig per model uitgewerkt. Zo weet je binnen no-time of de horloges de functionaliteiten biedt die past bij je behoeftes. Lees snel meer over de beste sporthorloges van 2022!

Garmin Vivoactive 4S

1. Garmin Vivoactive 4S 40 mm

Waak over je gezondheid en verbeter deze met de Garmin Vivoactive 4S. Naast standaard gegevens meet het horloge ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Het horloge maakt sporten en gezonder leven gemakkelijk met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor onder andere cardio, kracht en yoga. Daarbij heeft dit sporthorloge touchscreen en 2 knoppen om het makkelijker te maken om hem te bedienen met warme zweethanden.

Bekijk hoe jouw lichaam zich houdt tijdens een zware training door te kijken naar je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau. Samen met het scherm wat eigenlijk beter te zien is, des te meer licht er op schijnt.

Voor motivatie tijdens het sporten luister je naar muziek die je vooraf downloadt via Spotify, Amazon Music of Deezer. Handig, want nu laat je jouw telefoon veilig thuis. De batterij gaat tot 7 dagen mee in smartwatchmodus en 5 uur met gps en muziek aan. Dat is een relatief goede accu in tegenstelling tot de concurrenten. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Als je af en toe fietst of hardloopt zit je met deze relatief goedkope sporthorloge al helemaal goed!

Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een thuislader bij.

Polar Ignite 2

2. Polar Ignite 2

Polar staat bekend om het feit dat ze zich echt focussen op de harde sporters. Door de ingebouwde technologie, genaamd Precision Prime sensorfusietechnologie, meet deze sporthorloge 24/7 erg goed je hartslag. Meet vervolgens snelheid, afstand, tempo en hoogte via GPS en GLONASS. Op het horloge vind je erg veel verschillende functies voor een heel rooster aan verschillende sporten. Deze voeg je gemakkelijk toe als favorieten waardoor je ze snel terug kunt vinden. Door het horloge in te stellen op een bepaalde sport, meet hij nauwkeurig je calorieverbruik, dagelijkse beweging, hartslag en de eerder genoemde snelheid, afstand en tempo.

Ook maakt dit horloge het mogelijk een persoonlijk trainingsprogramma te maken voor de 5km, 10km, halve of hele marathon en past dit continu aan op je voortgang. Zelfs ’s nachts houd je deze horloge om. Met de functie Nightly Recharge. Hij levert je dan kant-en-klare workouts met FitSpark trainingsbegeleiding, die optimaal zijn afgestemd op je herstel (die in de nacht gemeten is). Verder toont hij je slaapduur, slaapkwaliteit, AZS-herstel, hartslagvariabiliteit, gemiddelde ademhalingsfrequentie, slaaponderbrekingen en slaapcyclus.

Kortom, een goed allround sporthorloge voor de échte sporters onder ons. Het enige nadeel is dat hij geen knoppen heeft voor als je natte handen hebt door zweet of water. Hij is enkel met touchscreen. Te besturen.

samsung galaxy watch

3. Samsung Galaxy Watch Active2

Een fantastische opvolger van een serie die al veel verkocht werd. De Samsung Galaxy Watch Active 2 heeft een verbeterde accuduur, een beter touchscreenscherm en ook nog betere functies voor het sporten zelf. Het horloge is vooral een verlengstuk van je telefoon. Je belt ermee zolang het via bluetooth verbonden is met je telefoon. Je ontvangt berichten die je gelijk beantwoordt vanaf je pols. Van alle sporthorloges heeft deze de meeste apps. Alle apps vind je in de Galaxy Store. Hier voeg je Uber, Google Maps of Strava toe om je sportervaring uit te breiden.

Koppel een koptelefoon via bluetooth en luister muziek voor extra motivatie tijdens het sporten. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Je bekijkt jouw gezondheidsgegevens gemakkelijk in de Samsung Health Monitor app. Dit doet hij prima, maar hij is minder geschikt voor mensen die regelmatig hard sporten. Zoek je naar een combinatie van een Smartwatch en een sporthorloge is dit wel de juist optie. Zeker met de hoeveelheid apps die je kunt installeren op dit horloge.

Apple Watch Series 7 41mm

4. Apple Watch Series 7 41mm

Het always-on scherm van Series 7 is 20 procent groter en 70 procent helderder dan Series 6, waardoor jij je berichten en gegevens nog makkelijker afleest. Ook typ je net wat makkelijker op dit horloge door het QuickPath toetsenbord. Ook is deze horloge net wat sterker dan zijn voorganger. Hij is kras-, water en stofbestendiger. Hij laadt ook nog eens sneller op, ondanks dat hij een beter en groter scherm heeft.

De Apple Watch houdt daarbij je hartslag, slaap en stress bij en geeft je mindfulnessoefeningen om je mentale gezondheid te verbeteren. De ECG hartslagmeter maakt hartfilmpjes en dankzij de VO2 max meting krijg je inzicht in je conditie. Echter is het nadeel van deze watch, net als bij de Samsung variant, dat hij niet helemaal alleen bedoeld is voor sporten, maar ook juist voor het dagelijkse gebruik. Wat natuurlijk niet erg is, maar het kan een afknapper zijn voor hen die diehard sporten. Overall een goed horloge voor de regelmatige gebruiker van een smartwatch.

Garmin Forerunner

5. Garmin Forerunner 35

We sluiten af met de Garmin Forerunner 35, dit merk stond voorheen vooral bekend om de productie van navigatiesystemen maar zijn inmiddels al jarenlang specialist in het produceren van mooie sporthorloges. Ook de Garmin Forerunner 35 straalt één en al sport uit. Dit horloge is net wat goedkoper, maar kan vrijwel alles wat je zelf zou willen. Met behulp van diverse sportprofielen, intervaltrainingen, meldingen om je gemotiveerd te houden en nuttige functies zoals Auto Pause en de hardloop/wandel modus zul je je sporten ervaren als geen ander. Maak sporten leuker en makkelijker bij te houden door de fijne functies en prijs van deze alleskunner. Hij kan namelijk ook simpel met je mobiele telefoon verbinden. Zo track je altijd en overal gemakkelijk jouw voortgang.

- © 2024
Koopie